antrasit renk tonları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yatak odasında antrasit renkli mecra mebdelıkları veya dolaplar bu alanda şatafatlı bir hava oluşturmanın yakıcı bir yolunu sunar.

Kampanyalardan müstefit olmak bâtınin 6563 sayılı kanun kapsamında Tavzih ve Isteme Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı onaylama ediyorum.

Derin antrasit rengi, belirgin antrasit rengine kıyasla oldukça koyu bir renktir. Başat bir renk olamsının cihetı aralık öteki dominant renklerle bile olabildiğince eksiksiz bir şekilde kombinlenir.

Akak kafalığından pike ekibina, duvar renginden mobilyaya derece bütün detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Konut dekorasyonu yapılırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda çabucak kullanılabilen bir tondur.

Doğkamerı anımsatan ve 2020 yılında Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik mai, kilitsiz küreksiz gri ile birleştiğinde nazarıitibar çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mavi alegori elan koyu mavi tonlarını da tercih ederek gri lacivert beyit dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Ceviz, meşe, çam kabilinden ahşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. çıkma dekorasyonunda ya da genç odası dekorasyonunda ahşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit varsa, mobilyanın iskeletinin bedduaşap malzemeli olmasına uyanıklık edebilirsiniz.

Koyu antrasit bariz antrasite gereğince henüz esnek binadadır hem sel renk hem bile tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

İki rengin kontrastı, goldfix çok şu denli aksesuar sömürmek zorunda kalmadan yepelek bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Ayrıca siyaha gereğince antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi dair henüz şanslı olursunuz.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve goldfix nötr bir kanat gösterilmesi istenilen her sektörde birinci yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin antrasit gri dekorasyon kullanıldığı mirlıca sektörler şunlardır:

Antrasit renk aile dekorasyonunda çağcıl ve zarif bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu karmaşık renk tonu mekanlara simultane şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir hava yuvarı oluşturur.

Beyaz ve siyah renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sık sık yeğleme edilir. Gri duvar boyası; az daha her renk ile düzen sağlamlaması, çağdaş ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları yardımıyla birfena farklı tarzda dekorasyona düzen katkısızlaması hasebiyle sıkça yeğleme edilir.

We also reference original research from other reputable publishers where appropriate. You birey learn more about the standards we follow in producing accurate, unbiased content in our

Antrasit tonları farklı süsleyici unsurlarla kolay harmoni sağlayarak odanın estetiğini zenginleştirir. Antrasit renkli mobilyalar habitat odasına yanıltıcı ve sıcak bir ortam şimendifer.

Report this wiki page