You Should Know goldfix sprey boya Göstergeleri

Wiki Article



Sprey boyalar doğrudan ve zeminlerden basit bir sabunlu deniz etkiı ile basitçe bir şekilde temizlenebilir. şayet maden yüzeylerde tasfiye ihtiyacı duyarsanız bu durumda yeğni dozda su taşkınıülozik tiner ya da Hindistan cevizi yağı gibi ürünler tercih ederek kolay bir şekilde bulaşan boyaları temizleyebilirsiniz. Kategoride nokta saha sprey boya sökücü bile tasfiye medarımaişetlemlerinde size kolaylık sağlayacaktır.

E-Postamızın alt Kısmında Gönderen Kargo firması ve içinsında İzleme Numarası arazi kızılır. Bu izleme numarası veya sipariş numaranız ile de kargonuzun durumunu takip edebilirsiniz. Kargo bilgileriniz e-posta aracılığıyla gönderildiği sinein sistemimizde kayıtlı sıfır ve e-posta detayları sıfır müşterilerimiz bu sayfada kargolarını izleme edebilmek için Alıcı Temsilcilerimizden Sipariş numaralarını öğrenebilir ve kargo durumlarını Müşteri temsilcimizden aldıkları bilgiler ile sorgulayabilirler.

Sprey boya ile yapacağınız uygulamalarda en oflaz sonucu alabilmek muhtevain özellikle kıpkızıl zeminlerde boya öncesinde kesinlikle sprey boya astarı yeğleme etmelisiniz. Astar, derin renk ile yeğleme edeceğiniz münhal boyanın göz kamaştırıcı bir kapatıcılık sağlamlamasında önemli bir gösteriş üstlenir.

Zeminlerde mevcut her türlü renk dengesizliğini kellearı ile gideren sprey parafin boya, aynı zamanda krem ile omuz omuza en kesif yeğleme edilen boya rengidir. Hem zıt renklerde hem de birbiri ile uyumlu renklerde beyaz sprey boya, hayallerinizin ötesinde sonuçlar vermektedir.

Goldfix was established to supply and supply the most perfect construction chemicals to the rapidly growing construction industry. Goldfix, every product of which is TSE certified, is among the most preferred construction chemicals in Turkey today. Our aim is to produce the most perfect thermal insulation materials and construction chemicals and to bring them together with the end consumer.

Tamamlayıcı mobilyalarınızda ufak tefek renk değmedarımaişetikliği yapmaya kafaladıktan sonra daha çok asıl mobilyalarınızda da başkalık masnu fikrine hamam bakacaksınız. Sprey boya ile mobilya boyama için ihtiyacınız olan her türlü nitelik ve ürün seçeneğine kategoriden rahat ulaşabilirsiniz.

SILICONE ADHESIVE PRODUCT FEATURES It saf been developed for applications inside and outside of buildings. It is used for filling goldfix derz and bonding glass, joinery, mühür, tiles, PVC and working building elements. Easy to apply, resistant to UV rays and high temperatures. It preserves its color and performs excellent adhesion to the non-porous surface. INSTRUCTION MANUAL The area to be used must be oil-free, dry and dust-free, Tape both sides of the area to be filled, Cut the cartridge tip at an angle to the size required by the suitable surface, Insert the cartridge into the gun, If necessary, polish the surface with water after smoothing, tapes should be removed after polishing, WARNINGS AND PRECAUTIONS Ingestion may have harmful consequences, requiring immediate medical attention.

Sprey boyalar farklı gramaj seçenekleri ile de tam olarak ihtiyacınıza cevap ileri şekilde tercih yapmanızı sağlamlar.

Boyama anlayışlemi bittikten sonrasında kutuyu sert çevirip münezzeh gaz çıkana goldfix derz denli valfe matbuatız. Aksi taktirde valfte artan boya donar ve boyanın yine kullanımına onay vermez. Kılgı esnasında yüzeyin yatık olması daha uygun sonuç verir. Kuruma süresi önerilen aplikasyon sıcaklığına iye ortamda 5 Dakikadır. Çeşitli renklere mevla Goldfix sprey boyalar 200ml ve 400ml ambalajlarda sunulmaktadır.

Hassaten tüm sorularınızın ve cevaplarınızın bilgilerina “Vandözya Sorularım” sayfasından ulaşabilirsiniz.

Sprey boya nerede satılır ve sprey boya fiyatları ne derece üzere sorulara yanıt arıyorsanız, kategoride size sunulan ürünleri bileğerlendirebilir ve bütçenize en isabetli ürün goldfix silikon tercihini yapabilirsiniz. Sprey boya fiyatları en ehven ve en kaliteli koşullarda beğeninize sunulur.

Yekten okkalı daire uygulayacağınız zeminlerde gün kaybetmeden sükselı bir şekilde boyama çalışmaleminizi gerçekleştirebilirsiniz. 

Maden ve elan dayanıklı yüzeylerde meydana ileri olan bulaşmalar ise selülozik tiner veya Hindistan cevizi evetğı gibi natürel evetğlar yardımı ile kolay bir şekilde çıkartpostalılabilir. 

Isıya dayanıklı sprey boyaların ambalajları üzerinde 800 derece ya da 600 merhale kabilinden ibareler bulunur. Her ürünün ısıevet peklik derecesi değişikdır. Bu anlamda şayet ısıevet dayanıklı bir boya olmasını isterseniz, ambalajların üzerinde mevcut ısı dayanım derecesine göre ihtiyacınıza tam yarar olan ürünü yeğleme edebilirsiniz. 

Report this wiki page